Åb hos Kjerstin.

Idag var vi på återbesök hos Kjerstin efter nästan 8 veckors vattentrask och igångsättning. Vi fick börja springa lite utomhus så hon fick se hur hon rörde sig och Kjerstin tyckte att hon såg jättefin ut. Skönt att höra!

Därefter gick vi in och så fick hon klämma lite på Isa. Fick inte minsta lilla reaktion i vänster bogled (hurra) men dock hade hon lite ont i ligamenten i ryggen samt i höftböjarna. Ryggen hade hon ont i den 8 januari, när vi var där första gången efter op, också men Kjerstin tyckte ändå att hon var bättre idag. Hon sade dock att hon hade rejäla ryggmuskler och bra balans vilket hon inte skulle ha om hon hade haft störande ont i ryggen, så fortsätta som i dagsläget så var det troligtvis inga konstigheter. Dessutom mätte hon musklerna på både fram- och bakben igen. Den 8 januari skiljde det nästan 1 cm i omkrets på frambenen och nästan 0,5 cm i omkrets på bakbenen, men idag har skillnaden nästan obefintlig. Tror att det skiljde 1 mm både fram och bak, vilket Kjerstin sade att man räknade som jämnt. Jätteskönt, då har all trask och träning gett resultat.

Nu får Isa börja gå lös kortare stunder och gå promenader på 1 h och uppåt. Sedan successivt öka på allting så att vi är i tävlingsform till hösten 🙂

Lämna en kommentar